WAT IS HET PROCES OM MIJN GMAIL-NAAM TE WIJZIGEN?

OVERZICHT

Google is het grootste technologiebedrijf ter wereld en biedt een ongelooflijk e-mailplatform met de meeste e-mailcapaciteit. Als je al heel lang gebruiker bent en je naam wil veranderen, lees dan het volgende artikel. Het Gmail-platform van Google is een gratis e-mailservice. Gmail werkt op dezelfde manier als elk ander e-mailsysteem, omdat u hiermee berichten kunt verzenden en ontvangen, spammers kunt voorkomen, een lijst met contactpersonen kunt opbouwen en andere elementaire e-mailfuncties kunt uitvoeren.

 Het heeft echter verschillende extra mogelijkheden die bijdragen aan zijn populariteit als een van de meest gebruikte digitale e-maildiensten. Dit bericht biedt een eenvoudige strategie in 6 stappen voor het snel en succesvol oplossen van een veelvoorkomend Google-probleem. Zorg ervoor dat u over de volgende items beschikt wanneer u begint: Het e-mailadres en de toegangscode van de gebruiker

Bel de Google helpdesk nederland biedt oplossingen door elke stap uit te leggen die u moet volgen om uw Google-accountprobleem op te lossen. Voor alle problemen met betrekking tot uw Google-account of apps bent u bij het ondersteuningscentrum van Google aan het juiste adres.

Gebruikers kunnen contact opnemen met klantenservicemedewerkers via een Google-servicekanaal; neem bij vragen contact op met de experts.

VOLG DE GIDS OM DE NAAM IN GMAIL TE WIJZIGEN

1. Ja, voer gewoon deze maatregelen uit: 1. Ga in Gmail naar "Instellingen" door op het kleine tandwiel in de rechterbovenhoek te klikken.

2. Selecteer "Accounts" in het vervolgkeuzemenu.

3. Er wordt een scherm geopend met de woorden "E-mail verzenden als", waar u de e-mail kunt selecteren die u wilt wijzigen

4. Klik naast het e-mailaccount op 'Details bewerken'.

5. U kunt hier de titel wijzigen in alles wat u maar wilt. In het veld "Naam:".

TENSLOTTE

Deze oplossingen zullen uw probleem onmiddellijk oplossen; Als u echter meer hulp nodig heeft bij andere problemen met de Google-applicatie, neem dan contact op met Google helpdesk nederland.

Klanten krijgen altijd probleemspecifieke oplossingen aangeboden door Google-klantenservice, zonder lang te hoeven wachten. Gebruikers kunnen hulp krijgen van Google via de chatfunctie voor ondersteuning of de gratis telefoon.

Comments

Popular posts from this blog

Instant guidelines to cancel a drive storage plan

Hoe Google Home activeren?

Snelle richtlijnen om de beoordelingen in Google Maps te vinden en te delen